Varför följa mySafety på Twitter?

mySafety Försäkringar ABmySafety finns numera även på Twitter! Tanken att internetanvändare vill ha snabb kommunikation och kvittra som fåglar fick tidigt luft under vingarna – i dag är Twitter en av internets mest använda webbtjänster. Det här vill mySafety använda sig av för att kunna kommunicera direkt med er kunder. Twitter är för oss på mySafety en utmärkt plattform för att kunna ha en bra och givande med er kunder.  Genom Twitter blir en stor del av kommunikationen med mySafetys kunder helt öppen, och därför kan alla se och ta del av de frågor och svar som skickas mellan kunderna och mySafety. Öppenhet är viktig för oss, och vi vill gärna att ni ska kunna ta del av det vi skriver. Här kan ni hjälpa oss att bli ännu bättre, genom att komma med era tankar och synpunkter på mySafety.

Varför ska du då följa oss? Genom att följa mySafety på Twitter får du uppdateringar i realtid om vad som händer på företaget. Det kan vara uppdateringar, information eller tips. På det sättet får du information direkt från mySafety i samma sekund som det skickas ut.

mySafety skickar även ut nyheter och olika kampanjerbjudanden via Twitter. Om mySafety lanserar en ny tjänst, eller en uppdatering på hemsidan, eller om mySafety figurerar i en artikel – då får du veta det här. Med hjälp av Twitter kan du ta del av de senaste nyheterna från mySafety i realtid. Håll dig uppdaterad om mySafetys arbete och tjänster här på Twitter, och tveka inte att kontakta oss här!

Varför följa mySafety på Twitter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s