Vilka är mySafety?

my safety tårnmySafety startade 1999 och ägs sedan 2007 av Litorina. mySafety är idag det ledande, och det första, försäkringsbolaget som arbetar inom identitetsskydd, vardagssäkerhet och digitala brott i Sverige. mySafety arbetar i dagsläget i sex länder och etablerar sig löpande i fler länder. Huvudkontoret finns i Stockholm. mySafety hjälper sina kunder med bland annat att spärra identitetshandlingar, bankkort, personnummer och mobiltelefoner. mySafety erbjuder även en rad andra försäkringar inom stöldskydd, inbrott, djur och mycket annat. MySafety har ett etablerat samarbete med polisen, banker, UC och ett flertal andra företag. Några av de försäkringar som mySafety erbjuder kan du se nedan.

Spärrservice

Spärrservice innebär att mySafety spärrar din mobiltelefon, ditt mobila bredband och alla dina kort. Detta går på ett par minuter, och inkluderar bankkort och identitetskort. mySafety kan även hjälpa dig att beställa nya kort. MySafety har även möjlighet att spärra och spåra din mobiltelefon och ditt bärbara bredband. mySafety rekommenderar att du registrerar dina kort och andra vrdehandlingar hos dem, så går det fortare att spärra om något skulle hända. Kontakta mySafety om du vill veta mer om deras spärrservice.

ID-skydd

2013 drabbades över 100.000 svenskar av identitetsstöld, många av dem kunder hos mySafety. Ligg steget före och skydda dina personuppgifter hos mySafety, för att vara på den säkra sidan. mySafety arbetar förebyggande, med en bevakningstjänst som övervakar ditt personnummer och din ekonomiska status. Om något skulle förändras i din kreditinformation, kontaktar mySafety dig omedelbart. I mySafetys tjänst ID-skydd kan du även se om någon har begärt en kreditupplysning om dig utan din vetskap. Värdet av att arbeta förebyggande är enormt, och med detta kan du tillsammans med mySafety förhindra att någon stjäl din identitet, vilket kan få stora konsekvenser, inte minst ekonomiskt.

Skulle du råka ut före ett identitetsbrott, kan MySafety hjälpa dig med det. mySafety hjälper dig att återställa din identitet och spärra det som har gått förlorat, för att förhindra ytterligare förluster. En ekonomisk ersättning från mySafety på upp till 200.000 kronor utgår för bland annat ekonomiska förluster och kostnader för en advokat.

mySafetys digitalskydd

Brott som begås på internet är ibland svåra att utreda, både rent teknisk och juridiskt, då man inte alltid vet hur de ska klassificeras samt att det kan vara svårt att hitta bra bevis. En anonym person bakom ett nätkonto kan vara svår att ställa till svars. Men å andra sidan kan en konkret, och faktiskt dokumenterad kränkning, vara lättare att bemöta, bevisa och hantera. mySafety har stor erfarenhet av denna typ av brott, och kan hjälpa dig på ett bra sätt vid behov. Det är en billig försäkring för något om tyvärr kan bli väldigt dyrt. När du blir kund hos mySafety gäller försäkringen för dig och dina hemmaboende barn, vilket kan vara särskilt bra om du har hemmaboende tonåringar som är aktiva på internet. Du kan alltid nå mySafety genom deras journummer som är öppet dygnet runt, året runt, vilket gör att du snabbt kan få igång ett ärende vid behov. Ibland behöver man spärra något snabbt, och då kan mySafetys journummer vara till bra hjälp.
Du kan ringa direkt till mySafety om någon i familjen blir kränkt på internet, hotad eller har fått sin identitet kapad på sociala plattformar. mySafetys journummer är öppet dygnet runt, hela året.

MySafety hjälper dig att upprätta en polisanmälan, vilket krävs för att det ska kunna bli ett försäkringsärende hos dem. Ditt ärende kan röra sig om nätkränkningar, hot, förtal eller kanske ett kapat socialt konto. mySafety ger dig goda råd för hur och vilka bevis du bör spara så att mySafety kan upprätta en så bra anmälan som möjligt redan från början.
mySafety kommer omedelbart börja arbeta med ditt ärende och hålla dig uppdaterad löpande för att du ska känna dig så trygg som möjligt.
mySafety arbetar och gör allt för att få tillbaka kontrollen över kapade konton, radering av falska konton eller radering av kränkande eller hotfullt material.

Den digitala världen är avancerad och det kan hända att mySafety inte lyckas få allt material raderat. I det fallet lämnar mySafety över en rapport av ditt ärendet som du kan ta vidare till advokater för att driva det vidare. Rapporten ger ditt juridiska ombud en bra grund för att driva ditt mål vidare. I mySafetys försäkring ingår juridisk hjälp och vi står för kostnaden.
Trygghetsstöd från mySafety erbjuds i samarbete med Ett Tryggare Sverige. Alla som kontaktar Trygghetsstöd får prata upp till 45 min med en jurist, psykolog, kriminolog eller f.d. polis. Med mySafetys trygghetsstöd har du möjlighet att få hjälp, men även kunna planera för framtiden även efter detta. Det kan vara bra att ha en plan, tillsammans med mySafety, för att försöka förhindra att detta händer igen.

Kontakta mySafety

Är du intresserad av någon av mySafetys försäkringar, kontakta dom redan idag. MySafety har även vanliga hemförsäkringar, djurförsäkringar och annat, vilket gör att du kan samla alla dina försäkringar på samma ställe.

Du kan också läsa om mySafety Group här

Vilka är mySafety?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s